...

Μπέη Ευγενία

Καρδιολόγος - Παιδοκαρδιολόγος
Η Παιδοκαρδιολόγος – Καρδιολόγος Μπέη Ευγενία είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


Η παιδοκαρδιολογος Ευγενια Μπεη είναι διευθύντρια του Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος του Παιδιατρικού Κεντρου Αθηνών – Ομίλου Ιατρικού Αθηνών από το 2022.Συνεργάζεται με το Παιδιατρικο Κέντρο Αθηνων από το 2013 έχοντας ασκήσει την εξειδίκευση της παιδιατρικής καρδιολογίας  τόσο στην παιδιατρική κλινική όσο και στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μαιευτηρίου ΓΑΙΑ μέχρι το 2022. Από τον Φεβρουάριο του 2024 συνεργάζεται με το Τμήμα Παιδιατρικής Καρδιολογίας και Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.


Πριν τη συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η ιατρός συνεργάστηκε με τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική για διάστημα 2 ετών από το 2011 ως το 2013, όπου κύριο πεδίο ήταν η εκτίμηση νεογνών τόσο στη ΜΕΝΝ όσο κι εκτός αυτής. Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) αποτελεί ένα ειδικό πεδίο άσκησης της εξειδίκευσης της Παιδιατρικής Καρδιολογίας σε νεογέννητα και πολύ πρόωρα νεογνά, καθότι η πλειοψηφία των συγγενών καρδιοπαθειών  διαγιγνώσκονται στη νεογνική ζωή κι ειδικά τα πρώτα 24ωρα μετά τη γέννηση. Διατηρεί Ιδιωτικό καρδιολογικό – παιδοκαρδιολογικό ιατρείο από το 2006 στην Αθήνα κι από το 2018 στο Ναύπλιο. Ενδελεχής εκτίμηση ασθενών από τη νεογνική ηλικία ως την ενήλικη ζωή.

Η ιατρός εξειδικεύθηκε στην Παιδιατρική Καρδιολογία και στις Συγγενείς Παθήσεις Ενηλίκων (2005-2008) στην Παιδοκαρδιολογική Κλινική του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου επί 3ετία υπό τη διεύθυνση του κ. Σ. Ράμμου με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα τμήματα της κλινικής (νοσηλεία, τμήμα καθετηριασμών, τμήμα υπερήχων, τμήμα αρρυθμιών, παιδοκαρδιολογική – παιδοκαρδιοχειρουργική μονάδα) καθώς και στο σύστημα εφημεριών αυτής.

Πριν την εξειδίκευση είχε εργασθεί σε θέση επιμελήτριας Β στην Καρδιολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Άργους για το έτος 2004-2005 υπό τη διεύθυνση του κ. Σεραφείμ. Μετά το τέλος της ειδικότητας είχε παρακολουθήσει περαιτέρω επί 6μηνου τις εργασίες του τμήματος υπερήχων της Α Καρδιολογικής Κλινικής του Ωνασείου Κέντρου, καθώς και το Τμήμα Καρδιοαναπνευστικής Κόπωσης.

Έλαβε την ειδικότητα της Καρδιολογίας στην Α Καρδιολογική Κλινική του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου τα έτη 1999-2003 υπό τη διεύθυνση του κ. Δ. Κόκκινου. Επί 2 έτη ειδικεύτηκε στην παθολογία στην Γ Πανεπιστημιακή Προπαιδευτική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία με διευθυντή τον κ. Μουντοκαλάκη στα πλαίσια της ειδικότητας της καρδιολογίας. Έκανε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο άγονο Ιατρείου Ψαρών. Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθμό Λίαν Καλώς.

Παρακολουθεί τόσο ελληνικά όσο και διεθνή συνεδρία Καρδιολογίας και Παιδιατρικής Καρδιολογίας. Το 2018 είχε συμμετάσχει στην ετήσια παιδοκαρδιολογική ημερίδα του ΩΚΚ στα πλαίσια παρουσίασης ενδιαφερόντων περιστατικών καθώς και στο Διεθνές Συνέδριο του Ιατρικού Αθηνών AMLI 2018  και στο παιδιατρικο συνέδριο του 2022 του Παιδιατρικου Κέντρου Αθηνων με θέματα που άπτονται της παιδιατρικής καρδιολογίας.

Έχει αποσπάσει το 3o βραβείο της Καρδιολογικής Εταιρείας το 2003 κι έχει συμμετάσχει και βραβευθεί στο Διεθνές Συνέδριο ΩΚΚ το ίδιο έτος για εργασίες σχετικές με το αντικείμενο της Καρδιολογίας.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟ

Ώρες λειτουργίας ιατρείου

Κατόπιν ραντεβού

Αθήνα
Δευτέρα 16.00-21.00
Τετάρτη 16.00-21.00
Ναύπλιο
Πέμπτη 13:00-21:00

Στοιχεία Επικοινωνίας


EMAIL

info@evgeniampei.gr


ΚΙΝ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 6948 503 017


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ιατρός Μπέη Ευγενία


 • Εργασιακή Εμπειρία
 • Εκπαίδευση
 • 2018 – Σήμερα: Ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια ιδιωτικού καρδιολογικού – παιδοκαρδιολογικού ιατρείο στο Ναύπλιο
 • 2013 – Σήμερα: Επιστημονικός συνεργάτης του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών – Μαιευτικής Κλινικής ΓΑΙΑ του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών
 • 2011 – 2013: Επιστημονικός Συνεργάτης της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ)
 •  2006 – Σήμερα: Ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια ιδιωτικού καρδιολογικού – παιδοκαρδιολογικού ιατρείο στην Αθήνα
 • 2004 – 2005: Επιμελήτρια Β’ στην Καρδιολογική Κλινική του Γ. Νοσοκομείου Άργους
 • Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με βαθμό Λίαν Καλώς.
 • Εξειδίκευση στην Παιδιατρική Καρδιολογία και στις Συγγενείς Παθήσεις Ενηλίκων στην Παιδοκαρδιολογική Κλινική του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου επί 3ετία υπό τη διεύθυνση του κ. Σ. Ράμμου
 • Ειδικότητα στην Καρδιολογία στην Α Καρδιολογική Κλινική του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου υπό τη διεύθυνση του κ. Δ. Κόκκινου.
 • Εξειδίκευση στην παθολογία στη Γ Πανεπιστημιακή Προπαιδευτική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία με διευθυντή τον κ. Μουντοκαλάκη στα πλαίσια της ειδικότητας της καρδιολογίας.
 • Παρακολούθηση Ελληνικών και διεθνών συνεδρίων Καρδιολογίας και Παιδιατρικής Καρδιολογίας.
 • Συμμέτοχη στην ετήσια παιδοκαρδιολογική ημερίδα του ΩΚΚ στα πλαίσια παρουσίασης ενδιαφερόντων περιστατικών καθώς και στο Διεθνές Συνέδριο του Ιατρικού Αθηνών AMLI 2018 και στα μαθήματα του Παιδιατρικού Κέντρου με θέματα που άπτονται της παιδιατρικής καρδιολογίας.
 • Έχει αποσπάσει το 3o βραβείο της Καρδιολογικής Εταιρείας το 2003 κι έχει συμμετάσχει και βραβευθεί στο Διεθνές Συνέδριο ΩΚΚ το ίδιο έτος για εργασίες σχετικές με το αντικείμενο της Καρδιολογίας.

Πίνακας ΠεριεχομένωνΗ πρόληψη είναι… τρόπος ζωής!

Η πρόληψη είναι… τρόπος ζωής!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.